Дом „Панорама-Вишњица“

Контакт
Адреса:
Драгиње Адамовић 10д, Палилула

Дом “Панорама-Вишњица“ налази се у својеврсној ваздушној бањи, Вишњичкој Бањи и удаљен је 7км од града. Положај  дома на узвишењу пружа диван поглед на Дунав. У склопу плаца је велика башта и летњиковац и на том простору се организује дружења уз роштиљ и музику.

Сваки ниво  (спрат) има по два купатила, чајну кухињу, дневни боравак, сунчане и комфорне собе, као и велике терасе опремљене са гарнитурама за седење.

Због свог положаја, микро климе са свежим ваздухом и ружом ветрова, место погодује старијим особама а посебно срчаним болесницима и асматичарима.

Иако је објекат у коме је смештен дом Панорама потпуно нов, води га тим стручњака са десетогодишњим искуством у овој области.

Поред помоћног особља, неговатељица, медицинских сестара, лекара, стоматолога, физиотерапеута, тим дома чине и два професора медицине и специјалиста ургентне медицине.

По потреби обезбеђујемо и консултанте свих специјалности, као и брзи контакт са хитном помоћи и медицинским транспортом.

Капацитет дома су 32 лежаја, распоређена у у једнокреветним, двокреветним и трокреветним собама.

Пружамо квалитетну исхрану прилагођену корисницима, а у сарадњи са нутриционистом и то у облику три главна оброка и две ужине.

Ми смо тим особља и корисника и уносимо пуно озбиљног рада, али и шале у сваки нови дан.

По доласку у наш дом постаћете члан једне велике породице.

Трудимо се да и поред непоходности медицинског третмана одржимо дух и окружење породичног живота.

Старост је сама по себи много тешка. Стари људи много знају а мало могу. Наш циљ је  је да им помогнемо да се не повуку у самоћу и песимизам, него да што квалитетније проводе своје позне године живота.

Предност нашег дома је у томе што се налази релативно близу центру града, а истовремено представља једну лепу оазу мирног окружења, чистог ваздуха и лепе природе.

Остале информације