Дом „Свети Георгије“

Контакт
Телефон:
Адреса:
Марина Држића 1. Петроварадин

Некада први приватни Хотел за старе особе на нашим просторима а сада лиценцирани Дом за покретна и непокретна лица, нуди својим корисницима врхунску негу, здравствену заштиту и комфор по врло повољним условима у луксузно опремљеном објекту, који је пројектован искључиво за ову врсту делатности…

Ми наш посао обављамо с љубављу и пуно пажње, да се Ваши најмилији осећају пријатно као код своје куће. Дом Свети Георгије је првенствено њихов дом, а онда дом за старе.

Са укупно 28 соба на три спрата, како двокреветних тако и једнокреветних, као и апартмана за две или три особе, намењених брачним паровима, нудимо довољно места у нашем Дому за пријатан боравак и живот наших најстаријих.

Све собе су са купатилом са туш кабином, као и уграђеним рукохватима за лакше коришћење особама ограничене покретљивости. Подови су од неклизајућег материјала који се лако одржава.
Ширина ходника као и врата је прилагођена корисницима инвалидских колица, а уграђени бешумни лифт омогућава лаку комуникацију између свих нивоа објекта.

На првом спрату је 6 апартмана за покретне брачне парове, од тога су три са чајном кухињом.

На другом и трећем спрату је амбуланта дежурне сестре као и по 10 двокреветних соба са хидрауличним медицинским креветима за непокретне кориснике услуга дома.

Све собе имају плакаре за одлагање личних ствари, мобилне комоде са склопивим сточићем, тастером за позивање медицинске сестре или неговатељице, директну телефонску линију, телевизор са кабловским програмом.

Покретни и ограничено покретни пацијенти лако могу доћи до балкона на другом и трећем спрату где се могу одмарати на свежем ваздуху и сунцу, као и до дворишта са малим базеном и фонтаном, у ком се налази и црква.

Остале информације
Капацитет дома: 42 Број слободних места: Цена смештаја: