Дом за старе „Vitae Residence“

Контакт
Телефон:
Адреса:
Струмичка 39

Дом за старе “Витае Ресиденце“ је наменски грађен дом за смештај и негу старих лица у Београду. Својим архитектонским решењима сврстава се у ЛУX категорију домова за старе. Старачки дом се налази  у Струмичкој улици бр 39-41. Овај део Вождовца иако спада у урбани део престонице представља мирну зону за наше кориснике.

Дом за старе “Витае Ресиденце” поседује 18 соба и 3 апартмана. Укупан капацитет дома је 46 корисника. Све собе су ЛУX опремљене. Собе имају одвојени трпезаријски део који корсници могу користи по потреби. Поред свега наведеног свака соба поседује медицинске електричне кревете са декубиталним душецима веома погодним за полупокретна или непокретна лица. Све собе су опремљене најсавременијом опремом за противпожарну жаштиту, као и са СОС тастерима за позивање медицинског особља.

Посебан део нашег дома представља двориште у којем се наши корисници врло радо окупљају. Двориште је опремљено баштенским гарнитурама И вештачком травом која својим зеленилом даје опуштајућу ноту у стварању позитивног осећаја код наших корисника.

Дом поседује све дозволе и лиценце од стране надлежног Министарства број 468.

Остале информације
Капацитет дома: Број слободних места: Цена смештаја: