Данас посете у 24 приватна дома за старе

“У 24 приватна дома за старе у Србији данас ће бити омогућене посете  корисницима са уласком у објекат, након годину дана забране, што представља велики корак и знак да смо на добром путу да победимо корона вирус”, изјавио је Радослав Миловановић, председник Удружења приватних установа социјалне заштите, домова за смештај одраслих и старијих.

Ревакцинација је извршена у београдским домовима “Alta Vista”, “Banijica lux”, “Banjica lux 1”, “Dionis”, “Demetra”, “Luna”, “Mojsilović plus”, “Neda S”, kao i u “Eskulap Centar” у Нишу, “Kladomox”, “Sweet Home”, “Vila Ancora” i “Maksimović” u Subotici, “Oaza mira” у Смедереву, “Sunčana jesen 1 i 2” у Лесковцу, “Trem” у Доњем Душнику, “Vila Ancora” на Палићу, “Vinijum” у Качулици , “Zaplanje moj dom” у Гаџином Хану, “Homoljski raj” у Пожаревцу и Кучеву, “Konak” у Сремској Каменици, “Sveti Georgije” у Петроварадину.

“Веома смо задовољни што након годину дана осећамо да се ствари крећу на боље. Наши корисници су херојски издржали период који су провели далеко од најближих. Приоритет је био да сачувамо њихове животе и здравље, те сада са олакшањем, које је обезбедила вакцина, можемо да поново отворимо врата домова за посете”, закључио је Миловановић.