Дом “Конак”

Контакт
Адреса:
Трг краља Петра I бр. 3

Дом за стара лица Конак налази се у Сремској Каменици и намењен је за смештај пацијената којима је потребна постоперативна нега, ортопедских пацијената, као и пацијената у стању након шлога. Установа поседује решење Покрајнског секретаријата за здравство, социјалну политику и демографију.

Наш дом за старе је у потпуности прилагођен потребама покретних, тешко покретних и непокретних лица којима нудимо максималну негу и помоћ, са циљем да олакшамо живот њима и њиховим породицама. Дом за старе Конак простире се на два нивоа и опремљен је најмодернијом опремом и намештајем који су неопходни за удобан и квалитетан смештај старих лица.

У приземљу се налази шест стационарних соба које су трокреветне и намењене за смештај непокретних и полупокретних пацијената. Ту је и велико купатило прилагођено потребама непокретних корисника са хидрауличном столицом. Како бисмо олакшали кретање пацијената у колицима, врата соба и купатила су одговарајуће ширине за њихов несметан пролазак, а додатна предност је и непостојање прагова.

Свим корисницима наших услуга на располагању су велики дневни боравак (100м2) са трпезаријом, кухиња, просторија за прање и пеглање веша, као и два одвојена тоалета за мушке и женске кориснике. На спрату се налази 10 двокреветних соба које су такође, комплетно опремљене, а свака соба има и засебно купатило са туш кабином.

Остале информације
Капацитет дома: 36 Број слободних места: Цена смештаја: