Дом за старе “ЛЕНА”

Контакт
Адреса:
Михаила Петрова бр. 4, Звездара

Са преко 10 година искуства у раду, представљамо вам домове за старе “Лена” и “Лена Луx”. Старачки дом “Лена” се налази у најмирнијем крају Звездаре, насеље Медаковић у улици Михаила Петрова бр. 4. Дом за старе “Лена Луx” се налази у близини Смедеревског пута, насеље Калуђерица у улици Саве Ковачевића 182ж.

Наши домови за старе су приватни домови који поседују лиценце Министарства рада и социјалне политике. Радно време у старачким домовима је од 0-24h дневно. Особље домова за смештај старих лица је обучено за рад са дементним, непокретним, полупокретним и покретним особама. Дом за старе је место где корисници треба да се осећају мирно и сигурно, што нам је приоритет.

Посебан акценат се ставља на рад са корисницима дома за старе где корисник уз помоћ медицинског особља и социјалног радника бира своје активности у слободне време, сходно здравственом стању. Циљ у насим домовима за старе је да корисницима боравак буде што пријатнији. Посебан акценат се ставља на здраву и избалансирану исхрану и комплетну медицинску негу.

Корисници дома имају свакодневну помоћ од стране особља у одржавању личне хигијене, простора, одеће и личних ствари. Обезбеђени су оброци и узине преписани од стране нутриционисте, прилагођени корисницима дома за старе. Здравствена нега у домовима за старе подразумева праћење основних виталних параметара, редовно мерење крвног притиска, пулса и температуре. Медицинске сестре спроводе давање већ одређених терапија од стране надлежних лекара, као сто су лекови, ињекције, инфузије и друго.

Поседујемо домску амбуланту где се чувају терапије корисника дома за старе и све је под надзором медицинских сестара. Домски социјални радник је ту да одговори на сва ваша питања и помогне у решавању проблема, уколико постоје.

Остале информације
Капацитет дома: 43 Број слободних места: Цена смештаја: