Дом Луана

Цара Душана 105
Сајт:

У веома сликовитом и живописном крају између огранака Фрушке горе са реком Дунав на северу и реком Савом на југу сместио се дом за сениоре/стара лица Луана. У загрљају шуме, вегетацијом и климом погодном за здравље дом за сениоре Луана осмишљен је с циљем пружања висококвалитетне услуге особама треће животне доби те улепшавања животних ситуација њима и њиховој породици.

Простор дома даје осећај удобности и породичне атмосфере с високим естетским стандардима. Корисницима је понуђен свакодневни низ садржаја и активности током целе године, а кроз групни и индивидуални рад води се брига о њиховим жељама и потребама. Угођај правог дома те збринутост и сигурност наших корисника постижемо целодневном бригом и мониторингом. Од неге, хигијене, исхране, радне терапије, учења, друштвеног живота, забаве па до медицинских процедура, све је осмишљено у циљу пружања високо квалитетних услуга како би се наши корисници осећали срећно, задовољно, сигурно, комфорно и збрињено. Потпуно посвећено професионално особље богато искуством, људском топлином, знањем и еланом брине за добробит и задовољство наше домске породице.