Дом за старе „ВИТАЛИС 11080“

Контакт
Адреса:
Петра Кочића 35а, Земун

Дом за смештај одраслих и старијих „ВИТАЛИС 11080“ је лиценцирани дом који је почео са радом у марту 2022. године Налазимо се у мирном делу Земуна у улици Петра Кочића 35а.

Дом располаже са 9 двокреветних и 3 трокреветне собе, што омогућава комфорно и пријатно окружење корисницима. Просторије дома су опремљење и прилагођене потребама зависних, полузависних и независних категорија корисника. Висококвалификован и обучен тим стручних радника води бригу и негу о Вашим најмилијима 24 сата дневно. Наше особље је увек спремно да изађе у сусрет потребама и посвети пажњу корисницима.

Основни пакет услуга обухвата смештај, услугу прања и пеглања веша, исхрану, здравствену негу, лекарски надзор, услуге физиотерапеута, социјалну заштиту и окупациону терапију. Корисници су под надзором лекара специјалисте опште медицине, као и лекара специјалисте епидемиологије.

У складу са потребама корисника могу се организовати и услуге специјалистичких прегледа лекара, физикална терапија, козметичке услуге и санитетски превоз. Свеобухватном заштитом наших корисника усмерени смо на очување и унапређење њихових физичких, социјалних и когнитивних капацитета. Наша мисија је да својим услугама и радом допринесемо побољшању квалитета живота наших корисника.

Остале информације
Капацитет дома: 27 Број слободних места: Цена смештаја: 700eur