Дом за стара лица „МЕДМАРИС“

Контакт
Адреса:
Булевар ЈНА 26, Вождовац

Дом за стара лица Медмарис је потпуно нов, наменски изграђен дом високог стандарда на 700 м², предвиђен за боравак 25 особа. Налази се у Јајинцима – општина Вождовац, на 1 км од насеља Бањица и 10 км од Славије. Иновативни приступ у организацији смештаја и услуга има за циљ да корисницима обезбеди неопходан осећај заједништва – како међусобног, тако и са особљем. Сваки корисник је смештен у једнокреветном или двокреветном апартману са купатилом и кухињом предвиђеном за индивидуално коришћење уколико постоји потреба за самосталном припремом оброка. Апартмани су опремљени савременим практичним намештајем наменски дизајнираним за потребе старих лица. Сви апартмани и станови располажу ТВ сетом и гарнитуром за седење.

Концепцијски је прилагођен различитим категоријама корисника – независним и особама којима је потребан константан медицински надзор, чиме се постиже максимална пажња усмерена ка сваком појединцу. О корисницима брину лекар опште праксе, физиотерапеут, 4 медицинске сестре и 4 неговатељице, а од посебног је значаја време које се издваја у току дана за сваког појединачно. Поред врхунске медицинске неге, доступне су и додатне услуге које свакодневни живот чине квалитетнијим.

Заједнички простор намењен свим корисницима омогућава међусобну комуникацију у мери која сваком понаособ прија. Имајући у виду да су специфичном организацијом услуга и смештаја обухваћени најважнији сегменти живота припадника трећег доба, МедМарис испуњава потребе и корисника и њихових породица којима је приоритет да својим најстаријим члановима обезбеде хумано окружење, испуњено љубазношћу и пажњом.

Остале информације
Капацитет дома: 25 Број слободних места: Цена смештаја: