Дом за старе ”Паун”

Моше Пијаде 83, Гроцка
Е-маил:

Дом Паун је смештен у месту Умчари, удаљен 35 км од Београда. Собе су распоређене у приземљу и на првом спрату дома. Поседује смештајни капацитет за 44 корисника. У приземљу се налазе два крила, са собама које су предвиђене за непокретне и полупокретне кориснике. На првом спрату су собе које су намењене покретним корисницима. Прелеп ентеријер употпуњује и двориште од 30 ари са бројним летњиковцима за одмор и релаксацију. Нашим корисницима нудимо смештај у једнокреветним и двокреветним апартманима са купатилом. Све собе су једнозначно опремљене као што је прописано у закону о социјалним установама. О нашим корисницима 24 часа брине стручно особље које сачињавају: лекар специјалиста опште праксе, социјални радник, медицинске сестре, неговатељице, физиотерапеут, спремачице,куварице и домар.

Дом Паун поседује лиценцу за рад и то је оно што нам омогућује да се издвојимо, јер је лиценца доказ легалног и правилног рада, а што је најбитније за наше кориснике и њихове сроднике. Важно је напоменути да се о исхрани наших корисника брине нутрициониста, који прави јеловник по жељи или потреби сваког корисника. О креативности и жељи наших корисника да буду активни брине се наша социјална радница. Наш простор нам омогућује да корисници итекако буду креативни и ангажовани. Такође вам омогућујемо организовање рођенданских прослава, а за остале празнике организујемо различите културно-уметничке изведбе, које су препуне хумора, добре музике и игре, а које су основа културног наслеђа наше Србије.

Број лиценце: 022-02-00091/2016-19