Дом за старе “LЕNA LUX”

Контакт
Адреса:
Саве Ковачевића 182Ж, Калуђерица

Са преко 10 година искуства у раду, представљамо вам домове за старе “Лена” и “Лена Луx”. Старачки дом “Лена” се налази у најмирнијем крају Звездаре, насеље Медаковић у улици Михаила Петрова бр. 4. Дом за старе “Лена Луx” се налази у близини Смедеревског пута, насеље Калуђерица у улици Саве Ковачевића 182ж.

Наши домови за старе су приватни домови који поседују лиценце Министарства рада и социјалне политике. Радно време у старачким домовима је од 0-24h дневно. Особље домова за смештај старих лица је обучено за рад са дементним, непокретним, полупокретним и покретним особама. Дом за старе је место где корисници треба да се осећају мирно и сигурно, што нам је приоритет.

Посебан акценат се ставља на рад са корисницима дома за старе где корисник уз помоћ медицинског особља и социјалног радника бира своје активности у слободне време, сходно здравственом стању. Циљ у насим домовима за старе је да корисницима боравак буде што пријатнији. Посебан акценат се ставља на здраву и избалансирану исхрану и комплетну медицинску негу.

Остале информације
Капацитет дома: 27 Број слободних места: Цена смештаја: