Дом за старе „СТАРИ ПРИЈАТЕЉ“

Контакт
Адреса:
Сретена Младеновића Мике бр. 28, Раковица

Дом за стара лица „Стари пријатељ“ је савремено опремљен објекат са дугогодишњим искуством за рад. Захваљујући надморској висини на којој се налази, без буке и густог саобраћаја, наш дом нуди идеалне услове за смештај старих и болесних лица.

Дом је опремљен најсавременијом опремом за удобан и квалитетан смештај старих лица. Што се смештајних јединица тиче дом поседује једнокреветне, двокреветне и трокреветне собе прилагођене потребама како покретних тако и непокретних ( зависних ) лица.

Свака соба поседује своје купатило, терасу, кабловску телевизију, интерфон, што корисницима пружа осећај као да се налазе код своје куће. Дом поседује два лифта што нашим корисницима олакшава кретање, а нарочито особама у инвалидским колицина.

О нашим корисницима 24х брине стручно медицинско особље и пружа им неопходну медицинску негу и надзор. Дом поседује лекара опште прасксе који је задужен за редовно праћење здравственог стања наших корисника, а по потреби позива лекаре консултанте других специјалности ( неуропсихијатар, неуролог, интерниста..).

Такође, у нашем дому свакодневно са нашим корисницима раде два стручно обучена и искусна физиотерапеута, а све у складу са индивидуалним потребама и медицинским индикацијама корисника.

Остале информације
Капацитет дома: 85 Број слободних места: Цена смештаја: