Дом за старе „СУНЦЕ“

Изворац 14а, Чукарица

Дом за старе Сунце се налази у Београду, у мирном делу Железника. Апартмани, двокреветне и трокреветне собе, опремљени су намештајем, ТВ и климом,као и wi-fi мрежом. Купатила су комфорна и прилагођена потребама свих корисника. Поред спаваћих соба, дом има дневни боравак, амбуланту, кухињу, трпезарију и вешерај

Наш брижни тим чине стручна лица, која целодневно раде у сврху омогућавања квалитетног живота ваших најмилијих. На располагању су доктор, медицинска сестра, неговатељи, хигијеничар, социјални радник и по потреби стоматолог и физиотерапеут.

Оно што нас издваја од других је пространо двориште уређено за уживање, опуштање и дружење наших корисника, где они проводе већину времена.

Увек свеже припремљени оброци, прилагођени здрављу и потребама корисника. Дневни мени садржи 5 оброка, 3 главна оброка и две ужине, а ту смо да улепшамо читање, боравак у башти или у својој соби, кафом, чајем или освежавајућим соком.

Трудимо се да нашим корисницима улепшамо сваки дан. Организујемо забавне програме у којима сви могу да уживају, садржаје која их занимају попут поезије, музике, друштвене игре, креативне радионице… Обележавамо рођендане, верске празнике, као и све догађаје важне нашим корисницима.

Број лиценце 022-02-00411/2016-19