Дом за старе „Вила Катарина“

Контакт
Адреса:
Мике Аласа бр. 28, Књажевац
Е-маил:

Дом за старе “Вила Катарина” налази се у Књажевцу, у источној Србији, у подножју Старе Планине, на месту које је у здравом окружењу, где се укрштају путеви између Сокобање, Гамзиградске и Нишке бање.

Наш циљ је да пружимо квалитетне услуге смештаја, исхране, неге и хигијене, медицинске услуге и друштвени живот, да олакшамо живот и учинимо га лепшим и занимљивијим, како нашим корисницима, тако и ниховим породицама.

Квалитет и истрајност у послу резултирали су задовољством корисника и њихових сродника, а препорука је основа нашег пословања. Дом за старе Вила Катарина је установа отвореног типа намењена смештају старих лица, одобрен дозволом за рад Министарства рада и социјалне политике Републике Србије од 09.08.2010. године.

Објекат у Књажевцу је основан 2010.године, капацитета је 97 места, поседује лифт за ветрикалну комуникацију, свака соба поседује купатило и wс, пространу терасу, тв апарат, телефон, интернет. Установа поседује просторије задруштвене активности , ресторан за кориснике услуга са капацитетом 60 места, кухињу за припрему и поделу хране, библиотеку, салу за рекреативне и друштвеме активности, салу за физиотерапију. Установа поседује и парковски простор,опремљен клупама и садржајем за рекреактвине активности, са уређеним пешачким стазама, фонтаном и базеном и воћњаком.

Број лиценце 227

Остале информације
Капацитет дома: 97 Број слободних места: Цена смештаја: