Дом за старе „КОЛУБАРА ОМНИ ПРЕМИУМ“

Контакт
Адреса:
Мирка Обрадовића бб

„Колубара ОМНИ“ Премиум нуди 24-воро часовну негу предвођену сталним тимом, специјално обучених здравствених радника и сарадника, који посебну пажњу посвећују индивидуалним потребама корисника. Такође, преко ноћи је присутна увек медицинска сестра.

Живот у „Колубари ОМНИ“ Премиуму је структуриран према индивидуалним потребама и жељама корисника као и у складу са свакодневним животом у дому за старе.

Недељне активности су од виталне важности у активирању корисника и креирању осећаја припадности и заједништва. У зависности од интересовања и потреба корисника, организујемо  разноврсне забавне и едукативне активности (музика, спорт, читање, друштвене игре итд.) које  су интегрисане у свакодневни живот. Поред тога, активности као сто су рођендани, фестивали и излети дају могућност родбини да редовно учествују у животу корисника „Колубаре ОМНИ“ Премиум.

Професионално квалитетна, људски оријентисана и поуздана нега није случајност.

Континуирана едукација наших запослених је такође примарни циљ наше установе и од највишег је значаја за пружање висококвалитене услуге.

Наши запослени су од највећег значаја за пружање висококвалитетних услуга. Особине наших запослених карактеришу отвореност, транспарентност, интересовање, поштовање и колегијалност.

Сваки потенцијални корисник може да бира између неколико категорија апартмана:

Категорија А: 27 соба са по 25 метара квадратних
Категорија Б: 21 соба са по 35 метра квадратна
Категорија Ц: Два апартмана од 50 и 40 метара квадратних са одвојеним дневним боравком и спаваћом собом.

Основна опремљеност апартмана састоји се од иновативног професионалног неговатељског кревета немачког произвођача, ноћног сточића и уграђеног гардеробера. Апартман такође може бити опремљен и личним намештајем, како би се додатно уприличио осећај „Као код куће “.

Апартмани поседују купатило са тушем, SOS тастере, телефонску и кабловску везу, LCD TV.

Сви апартмани својим дизајном, поред тога сто узимају у обзир могућности ограниченог кретања старијих особа, промовишу истовремено осећај слободног и неограниченог кретања.

Дом  располаже великом кровном терасом  са прелепим  погледом, а која је створена за разне активности и право уживање корисника.

Непосредно поред дома протиче река Колубара. Имамо и дивно двориште у чијем се централном делу налази фонтана.

Остале информације
Капацитет дома: 100 Број слободних места: Цена смештаја: