Дом за старе „Sweet Home“

Контакт
Адреса:
Јосипа Еугена Томића 9

Дом за одрасла и стара лица Sweet Home је луксузни објекат, капацитета тридесет лежаја за смештај и негу старијих лица. Високо квалитено опремљен за негу и рад са старим особама, уређен је према највишим стандардима за смештај одраслих и старих лица.

Собе су комплетно опремљене и лако прилагодљиве доношењем личних предмета као што је омиљени јорган или фотографија чиме пружају индивидуалну кућну удобност.

Пространо двориште са бројним зеленилом које га окружује, такође је приступачно корисница са инвалидским колицима, представља оазу за одмор и опуштање у Дому.

Елегантно опремљена трпезарија пет пута дневно служи укусно припремљене и избалансиране оброке, прилагођене потребама корисника. Лепо организован дневни боравак је дизајниран за редовне породичне посете, специјалне прилике и празнике.

24 часовни медицински надзор 7 дана у недељи омогућава сигурност станара, а лекар опште праксе води рачуна о здравственом стању. Медицинско особље брине о преписаним терапијама о набавци потребних лекова и о посети лекара специјалисте.

Наша мисија је да услуге пружамо тимом високо обучених професионалаца који раде заједно како би омогућили корисницима кавалитетан и удобан живот.

Број лиценце: 449

Остале информације
Капацитет дома: 30 Број слободних места: Цена смештаја: