Едукација – одређивање степена подршке

Удружење установа социјалне заштите, домова за смештај одраслих и старијих, у сарадњи са Комором социјалне заштите, организује едукацију за одређивање степена подршке корисника на пријему у домове за старија лица, аутора проф. др Бркић Мирослава са Факултета политичких наука. Едукација је са провером знања и носи 15 бодова у Комори. Едукација ће се одржати у две групе, у просторијама Установе Геронтолошки центар Београд 23. и 26.09.2016. са почетком у 11 часова (траје један дан, од 11 до 17 часова, са паузом за кафу).

Пријављени за похађање ове едукације могу уплатити котизацију у висини од 2.200 динара на рачун Удружења бр. 265108031000008588 – на уплатиници наведите Ваше личне податке и сврху уплате: „Едукација – степен подршке“ а прималац је „Удружење приватних установа социјалне заштите, домова за смештај одраслих и старијих“, Миљаковачки виногради 9, Београд. Учесници едукације који су чланови Коморе треба да уплате половину наведене суме, зато што Комора покрива половину трошкова за своје чланове.

Напомињемо да је Удружење непрофитна организација и новац ће бити искоришћен искључиво за надокнаду тренерима који ће спроводити едукацију, уплату пореза и доприноса, као и за закуп простора. 

Коначан списак учесника едукације, са распоредом по групама, преузмите у прилогу (болдирани учесници су чланови Коморе и уплаћују половину цене).

Молимо Вас да информишете Ваше пријављене пријатеље о датумима одржавања едукације и о висини и начину уплате котизације. 

За додатне информације обратите се секретару Удружења Николи Мартићу (+381 63 437 868)