Упутство за коришћење портала

Како се регистровати на портал Удружења и добити приступне податке?

Да би добили приступне податке за портал потребно је да нас контактирате на kontakt@udruzenjedomovazastare.rs или позовете на +381 63 437 868. Након провере систем ће Вам аутоматски послати приступне податке.

Како да изменим податке о свом дому?

Након што се улогујете на портал помоћу свог налога са леве стране појавиће се списак доступних опција. На списку пронађите секцију „Мој дом“ и кликните на текст „Измени“. У овом делу можете да мењате податке о свом дому.

Молимо Вас да податке ажурирате свакодневно (Број слободних места, Цена смештаја).

Шта је верификациони банер?

Верификациони банер је банер (слика) коју требате да поставите на свом сајту како би посетиоци сајта знали да је Ваш дом лиценцирана установа и члан удружења. Постављањем банера потенијални посетилац сајта стиче веће поверење у Ваш дом што повећава шансе да одабере баш вас.

Верификациони банер се користи и у циљу сакупљања статистичких података и неопходно је да поставите на сво сајту.

Како могу да изменим слике свог дома које се приказују на сајту удружења?

Да би сте обрисали или додали нове слике свог дома, за сада, потребно је  да нас контактирате путем емаил-а itpodrska@udruzenjedomovazastare.rs . Ова опција је тренутно искључена јер све слике које желите да објавите морамо да проверимо да ли испуњавају услове како би ваш дом био што боље презентован.

Шта је форум секција на порталу?

Форум је место где можете да постављате сва питања у вези фукционисања домова, нејасноћа у вези препорука Министаства и осталих недоумица које имате. На форуму можете да постављате али и да одговарате на питања осталих чланова, дајете предлоге и тако активно учествујете у побољшаљу статуса приватних домова у Србији. Потрудићемо се да на сва питања што брже и што прецизније одговоримо.

Имам проблем са пријављивањем и изменом података на порталу?

Уколико имате било каквих проблема или питања у вези са радом сајта, Вашег налога или било каквих питања у вези сајта можете нас контактирати путем емаил-а itpodrska@udruzenjedomovazastare.rs

Да ли могу да променим корисничко име и лозинку?

Корисничко име не можете да промените. Лозинку за приступ порталу за сада не можете да промените али ускоро ће бити доступна и та опција.